Despre PROGAL Safety

In calitate de producator, importator si distribuitor national de echipamente pentru protectia muncii, echipamente PSI si solutii pentru protectia mediului, PROGAL Safety ofera solutii optime adaptate cerintelor Dumneavoastra.

Desi infiintata in anul 2017, Progal este o companie cu capital integral romanesc care are la baza persoane cu experienta si ofera o grija permanenta pentru exigentele clientilor. Dorim sa ramanem fideli unor principii bazate pe incredere, profesionalism si succes reciproc in colaborarea cu Dumneavoastra.

Dorind sa venim cu ceva nou in piata si sa acoperim toate cerintele clientilor nosti, am inceput parteneriate de incredere cu Portwest (firma care s-a consacrat de-a lungul celor peste 110 ani de experienta ca lider mondial in crearea de imbracaminte de lucru stilata, confortabila si de calitate), dar si cu alti producatori si distribuitori consacrati la nivel national si mondial, specializati in proiectarea si fabricarea de imbracaminte de protectie, incaltaminte, manusi si echipamente personale de protectie, precum ARDON, RHINO Safety, CERVA Group, 3M, Drager, Lee Cooper, EXENA, ATG, Honeywell, Semperit, Sundstrom. Produsele acestora sunt distribuite in Europa*, Orientul Mijlociu, Africa, America de Sud si Statele Unite ale Americii si sunt testate de catre institute independente pentru a respecta cerintele si legislatiile europene de certificare si calitate.

*Toate produsele pe care le importam din Comunitatea Europeana sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate produsele satisfac prevederile H.G. nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

PROGAL Safety realizeaza si produse personalizate, Dumneavoastra putand sa alegeti modelul echipamentului, tipul si culoarea materialelor, dar si inscriptionarea acestora prin serigrafie, termotransfer sau brodare intr-o gama variata de modele.

Misiunea noastra este implicarea activa in siguranta si confortul clientilor nostri in alegerea solutiilor optime conform criteriilor si necesarul acestora.

Portofoliul de clienti PROGAL Safety se dezvolta datorita devotamentului nostru fata de clienti, onestitatea cu care ii tratam si sprijinul acordat in alegerea solutiilor potrivite pe parcursul colaborarilor.

Speram sa va bucurati ca ne-ati ales pe noi sa fim furnizorul Dumneavoastra de echipamente de protectie si va multumim pentru incredere.

Echipa PROGAL Safety